Indskrivning 2020-2021

Indskrivningen til skolestart i august 2021 nærmer sig. I år afholdes informationsmødet op til uge 47 ikke fysisk, men virtuelt her på skolens hjemmeside.

Indskrivningen til skolestart 2021 foregår i perioden mandag den 16. november 2020 kl. 08.00 til søndag den 22. november 2020 kl. 23.59. Hvis du ikke har indskrevet endnu kan du stadig nå det:

LINK TIL INDSKRIVNING på Hvidovre Kommunes hjemmeside (link til kommunens hjemmeside)

Virtuelt informationsmøde - vigtig information

Hjemmesiden var desværre ramt af tekniske problemer mandag den 9. november og derfor fik vi ikke mulighed for at afvikle det annoncerede informationsmøde denne dag.

Vi afholder et nyt informationsmøde mandag den 16. november kl. 17-18, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til repræsentanter fra skolen.

Link til virtuelt informationsmøde: https://meet.google.com/wrt-ngxu-orv

Vi har lavet en præsentationsvideo af vores indskoling. Videoen kan ses ved at klikke på nedenstående link.

Præsentationsvideo af vores indskoling (åbnes i nyt vindue)

Mandag den 26. oktober 2020 er der sendt et brev ud til kommende skolestarteres forældre i e-Boks. Brevet er også sendt ud i AULA til daginstitutionsforældre, hvis børn fylder seks år i 2021. Dermed får forældre til kommende skolebørn brevet to gange.